Podziel się

Freepass

Sprawdź nas!

Dzięki darmowej wejściówce będziemy mogli lepiej się poznać. Przyjdź i sprawdź nas.
Z darmowego wejścia można skorzystać raz na 3 miesiące.

REGULAMIN

Obowiązek informacyjny

Administrator danych: Benefit Systems S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Plac Europejski 3, 00-844 Warszawa. Z administratorem można się skontaktować poprzez adres e-mail: dok@fabrykaformy.pl lub pisemnie na adres: ul. Rolna 16, 62-070 Dąbrowa z dopiskiem „Dane osobowe”.

Cele przetwarzania: Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu realizacji umowy, w celu wywiązania się z obowiązków prawnych związanych z podatkami i rachunkowością, a także w celach wynikających z naszych prawnie uzasadnionych interesów, tj. w celu dochodzenia roszczeń lub obrony przed roszczeniami, w celach marketingu bezpośredniego, obejmującego profilowanie, oraz w celach prowadzenia analiz i statystyk dla potrzeb marketingowych oraz badania zadowolenia z oferowanych usług.

Prawa przysługujące Ci w związku z przetwarzaniem danych osobowych: Prawo żądania dostępu do danych osobowych; prawo żądania sprostowania danych osobowych; prawo żądania usunięcia danych osobowych; prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych; prawo do przenoszenia danych osobowych oraz prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Szczegółowe informacje o przetwarzaniu Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.

Jeśli chcesz na bieżąco otrzymywać informacje o produktach i usługach Benefit Systems, zaznacz poniższe zgody. Każdą z nich możesz cofnąć w dowolnym momencie (np. kontaktując się z nami e-mailem – nasze dane kontaktowe znajdziesz w Polityce Prywatności). Dostarczane przez nas treści mogą być dopasowane do Twoich zainteresowań na podstawie profilowania. Więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych, w tym profilowaniu, i przysługujących i prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.

Zgoda na otrzymywanie treści marketingowych dotyczących Benefit Systems:

zaznacz wszystkie:

Zgoda na otrzymywanie treści marketingowych dotyczących podmiotów trzecich:

zaznacz wszystkie:

Zadaj nam pytanie

Dzień dobry

O co chcesz zapytać?

Zachęcamy także do przejrzenia naszej strony, gdzie zapewnie znajdziesz wiele ciekawych informacji na temat klubów, zajęć a także tych, dotyczących zdrowego stylu życia. Odwiedź nasz blog